keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Niskatyyny vauvalle polkupyöränistuimeenVauva meinaa monesti nukahtaa pyöränistuimeen, mutta emme uskaltaneet investoida kalliimpaan kallistettavaan pyöränistuimeen, koska emme etukäteen tienneet maistuisiko vauvallemme uni istuimessa. Nyt olemme todenneet että maistuu, joten jotain tukea niskalle pitäisi saada, sillä vauvaa harmittaa nuokkuva pää. Pihin naisen ratkaisu on niskatyyny, jota vasten vauvan pää lepää, vaikka uni tulisikin silmään kesken reissun.
Niskatyyny on takaa hyvin kapea, jotta matkalainen voisi halutessaan nojata mukavasti myös taaksepäin selkä selkänojassa. Testauskierroksella myös kypärä sopi mukaan yhtälöön, eikä niskatyyny haitannut maisemien katselua ja pään kääntelyä. Testikierroksella ei vielä uni yllättänyt, joten ei ole mitään takeita, että tämä hieno väline oikeasti estäisi kyytiläisen pään nuokkumisen pyöräillessä. Mikäli tämä vielä toimiikin, niin kyseessä on loistokeksintö.
Joku tukevampi ja joustamattomampi kangas olisi voinut olla parempi, mutta sellaista ei nyt ollut varastoissa. Kiinnitysnauhat kannattaa laittaa, sillä vauva heittää muuten tyynynsä pientareelle. Nauhan voi myös solmia turvavyön alle, jolloin vauva ei pyöräytä tyynyä ympäri.


Tässä vielä kaava niskatyynyä varten.
Kaava ei sisällä saumavaroja.
Muista jättää täyttöaukko ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti